Wednesday, September 5, 2012

Random Looks in Blue, Purple & Burgundy

Tässä muutama silmämeikkikuva. Kuvat on otettu sen verran kauan aikaa sitten, että voin vain arvuutella, mitä värejä olen käyttänyt. ;)

Here're a few eye make up looks from the past. I honestly can't remember which shades I used anymore. Sorry.

Tulossa on juttua ainakin parista eyelinerista, Diorin ja Clarinsin meikkivoiteista ja yritän muutenkin kuvata  kesän kosmetiikkahankintoja. 
Ja voisin tietysti hieman valottaa syytä siihen, miksi olen ollut näin kiireinen viime keväästä lähtien. Aloitin uuden työn hääpukujen parissa ja kesähän on tunnetusti häiden sesonkiaikaa. Olen tehnyt töitä periaatteessa 6 päivää viikossa kesäkuusta elokuulle, joten vapaa-aika on ollut todella vähissä. Nyt tilanne alkaa taas normalisoitua, joten ehdin ja jaksan keskittyä blogiin paremmin taas syksyiltojen pimentyessä. :) 

I'll be making posts about couple of my favorite eyeliners, Dior's and Clarins' foundations and I try to take pics of my latest hauls.
And I could finally tell more why I've been so damn busy since last spring. I started working in a bridal shop and as you can guess the summers are the busiest time. I've been basically working 6 days a week since June, so I haven't got that much free time. But as we go towards autumn and days grow darker I'll get a bit more time to focus on the blog and other nice things in life. :)

6 comments:

 1. Gorgeous colours, very pretty :)

  ReplyDelete
 2. Todella kauniita. Olen kade naisille, jotka saavat silmämeikit noin hyvin, itse tuppaan häivyttämään luomivärit hengiltä yrittäessäni saada siistit rajat. Tarttis vain treenata...
  Osaisitko muuten neuvoa, olen etsinyt tumman violettia huulipunaa, mutta en ole löytänyt kunnollista, pigmenttistä väriä mistään. Sellaisen, jonka löytäisi nettikaupasta kun ei kouvolassa Kicksiä tms ole...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Treenausta tuo häivyttäminen lähinnä tarvitseekin. Levitätkö vaalean kulmavärin ensimmäisenä? Se nimittäin helpottaa häivyttämistä aikalailla.

   Violeteista huulipunista tulee ensimmäisenä mieleen Illamasquan 'Kontrol'. Se on hieman hintavampi, mutta todellakin hintansa arvoinen ja todellakin pigmenttinen. Viva la Divan 'Kharma' on mahtava, mutta sitä taitaa saada vain Kicksistä. Morgana Cryptorialla on myös violetteja huulipunia. Toivottavasti näistä oli edes hieman apua. :)

   Delete
 3. Hi! Great site! I'm trying to find an email address to contact you on to ask if you would please consider adding a link to my website. I'd really appreciate if you could email me back.

  Thanks and have a great day!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sorry. I don't have a blog email address at the moment (working on it, though). And I couldn't find your email address either, so I couldn't contact you.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...