Saturday, September 22, 2012

My Favorites: Liquid Eyeliner by HM

Tämä kyseinen rajausväri on esiintynyt varmaankin 90%:ssa meikkeistäni, eli H&M:n musta Liquid Eyeliner (3,95€). Kyseessä on tussimainen rajaus. Käytin pitkään Rimmelin Exaggerate -eyelineria, mutta ostin huvikseni tämän H&M:n kokeiluun ja en ole halunnut vaihtaa enää pois.

This particular eyeliner has been part of at least 90% of my looks. I'm talking about H&M's black Liquid Eyeliner (3,95€ in Finland). This one is the pen like version. I used Rimmel's Exaggerate eyeliner for years, but bought this one day and haven't got back since.

Kynässä on tussimainen pää, jolla saa tehtyä hyvinkin ohutta jälkeä ja omasta mielestäni hyvin helppo käyttää. Omassa päivittäisessä käytössä yksi kynä kestää 4-6kk, joka on aika hyvin. Jossain vaiheessa kynä alkaa kuivahtaa, mutta sillä saa silti siistiä jälkeä aikaan eikä ainakaan itselläni tuo kärki ala hapsottamaan juurikaan edes ihan loppuvaiheessa. Kynässä on tavaraa 1,6g. 

This one is a pen like, felt tipped eyeliner. I use this pretty much daily and I use one eyeliner 4-6 months, which is pretty great for eyeliner this cheap. It starts to dry down a bit at some point, but you can still use it. The tip doesn't really start to break down at any point (but I guess it's down to how much you press the pen when doing your eyeliner). This eyeliner's weight is 0,056 oz.
Pakkaus on ihan ok. Tuo läpinäkyvä korkki muuttuu käytössä sotkuiseksi, mutta muuten kynä tuntuu kestävältä. Minulla on nyt kolmas eyeliner käytössä, eikä yhdestäkään ole esim. hajonnut korkkia. Huonoja puolia en muutenkaan juuri tästä löydä. Itse väriaineessa on hieman pistävä haju, mutta se häviää nopeasti. Eyeliner ei myöskään ole vedenkestävä, joten jos kärsit vuotavista silmistä, niin tämä ei ole paras valinta. Itselläni ei muuten ole ollut mitään ongelmia pysyvyyden kanssa.

The eyeliner looks ok. The cap gets a bit messy after a while, but other than that the pen feels very sturdy. I can't really think of any other negative sides. The liquid itself has a bit sharp smell, but it disappears quickly.  This isn't a waterproof eyeliner, so people with runny eyes should probably avoid. I haven't got any problems with the staying power so far.
Swatch on hand (pretty bad swatch, sorry).
 And here in action. :)

9 comments:

 1. Todella jos tuota saisi vedenkestävänä niin voisin kokeilla, mulla kun on valitettavasti aina välillä vuotavat silmät (varsinkin aamuisin ja ulkona).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsellänikin silmät vuotavat aina välillä ja silloin varsinkin rajauksen ulkoreuna tahtoo suttaantua. Mutta muuten tuo ei ole levinnyt käytössä ollenkaan.

   Delete
 2. Tuollahan saa yllättävän tummaa jälkeä aikaiseksi! Mä en jotenkin yhtään osaa luottaa tussimaisiin linereihin siinä suhteessa, mutta tätä vois jopa kokeilla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suht halpa kokeilu onneksi. :) Itsekin olin todella skeptinen. Ajattelin ensin ostaa Kanebon samantyyppisen rajauskynän, mutta melkein 40e hintalappu sai miettimään vielä toiseen kertaan. Ehkä joskus sitten.

   Delete
 3. Kuulostaa hyvältä kynältä! Pitää kyl koittaa kun hintakin on noin edullinen :) Itselläni on vaan niin monta huonoa kokemusta tussi eyelinereistä (kuivumisen takia), että olen pitäytynyt vain nestemmäisissä sekä geelieyelinereissä. Mutta ehkä tämä muuttaa käsitykseni tusseihin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itselläni tämä oli ensimmäinen tussirajaus. Ja olin todellakin positiivisesti yllättynyt. (Ja sitten tietysti, jos ostat tämän kynän, niin saatkin jonkun sunnuntaiversion, joka kuivahtaa heti... ;)

   Delete
  2. Hah haa :D Ihan varmasti, kun on kyse mun tuurista eyelinertussien kanssa :D

   Delete
 4. Täytyy testata tätä, mä tykkään enemmän juuri tussimaisista eyelinereista, ne ei musta jotenki sotke niin paljon :)

  ReplyDelete
 5. I'll get this one next week, seems easy to work with!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...