Tuesday, October 7, 2014

Young Punk

Tänään kaivoin meikkipakin uumenista vähän vanhempia MACin juttuja. Luin aamulla Charming Nails -blogista juttua lempparituotteista ja siitä innostuneena otin taas käyttöön Young Punk mineralize -luomivärin. Tämä on se alkuperäinen, joka julkaistiin Style Black -kokoelmassa 2009. Nykyään Young Punk kuuluu ihan vakivalikoimaan, mutta mielestäni uusi version on hieman erilainen. Siinä kimalle on hienojakoisempaa. Tykkään itse tästä vanhasta enemmän, koska varsinkin keinovalossa kimalle näyttää melkein metalliselle.
Tämä on todella kaunis ja näyttävä sävy, mutta myös melko työläs. Ilman hyvää pohjustajaa lopputulos on todella hailakka. Itse käytän aina tämän alla Fyrinnaen Pixie Epoxya, jonka tahmeaan pintaan violetit kimalteet tarttuvat mahtavasti.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer
- Fyrinnae: Pixie Epoxy

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- MAC: Young Punk
- Too Faced: Poison Orchid
- MAC: Vanilla pigment

Eyeliner/Mascara:
- H&M: Liquid Eyeliner
- Lancôme: Hypnôse Star
Myös huulille pääsi jo hieman vanhempi MACin puna. 'Aristo-Cat' oli osa Fabulous Felines -kokoelmaa vuonna 2010. Käytin tätä silloin todella paljon, mutta jostain syystä en ole viime aikoina tarttunut tähän. En kyllä ymmärrä miksi, tämä on aivan ihanan värinen ja sopii syksyyn kuin nakutettu.
Face:
- Revlon: Colorstay 110
- MAC: Pro Longwear Concealer NC15
- Ben Nye: Translucent powder
- Guerlain: Meteorites 01
- MAC: Taupe blush
- Physician's Formula: Happy Booster 'Natural'  
In English:
I used couple of older MAC products from my stash. I bought Young Punk when it was part of Style Black collection back in 2009. It's a lovely dark purple shade with lots of glitter. It needs a proper base to stay put. I always use Pixie Epoxy, but you could also apply it with a damp brush.

Aristo-Cat lipstick is from Fabulous Felines collection from 2010. It's an absolutely lovely lipstick and I don't know why I haven't used it in ages. 

6 comments:

 1. OOOO miten upea tuo Young punk on! :O Upea! Ja miten kaunis meikki, taas kerran ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on aivan ihana! Myös se musta-kultainen Gilt by Association olisi tosi kiva.

   Delete
 2. Young punk on ihana :) ehkäpä innostun nyt tästä upeasta meikistäsi ja alan käyttää omia Mineralize luomivärejä enemmän!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannatetaan! :) Ja itse kokeilen seuraavaksi Venomous Villains -kokoelman My Dark Magic -duoa, vaikka se onkin todella samanlainen Young Punkin kanssa.

   Delete
 3. Siis hitsi tuo huulipuna on ihana! Harmi että se on kokoelmatuote. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on todella erikoisen värinen. Harmittaa niin paljon, että MACiltä tulee koko ajan lisää LE-tuotteita. Välillä ei ole vara ostaa, mitä haluaisi ja välillä ei vaan tajua jonkun värin hienoutta ennen kuin on liian myöhäistä.

   Luulen, että Maybellinen Galactic Mauve voisi olla melko lähellä tätä, jos sitäkään enää löytyy. ;)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...