Sunday, December 1, 2013

Tutorial: Sparkling Zodiac

Kiitos kaikille, jotka ovat tähän mennessä jo osallistuneet arvontaan. Muutamassa vastauksessa oli pyyntö tehdä tutoriaali  Kauneuslinnan blogitapahtumassa olleesta meikistä. Tässäpä tämä tulee. :)

Here's a tutorial of the look I wore to the blog event couple of weeks ago.
1. Levitin ensin koko luomelle UDPP:n, koska pelkkä kynä ei riitä pohjustukseen itselläni. Kulmaluulla on Inglotin M351 (ivory). Yves Rocherin Marine Vert kynää on levitetty melko suurpiirteisesti koko liikkuvalle luomelle ja myös vähän yli.

1. First I applied UDPP. On my browbone I have Inglot's M351(ivory). Yves Rocher's Marine Vert pencil is applied on the whole lid and a bit over it (it doesn't have to look pretty and even).
2. Seuraavaksi Urban Decayn Zodiac luomiväri taputellaan/panellaan kynän päälle (käytän itse tähän vaahtomuoviapplikaattoria) ja häivytetään luomivärin yläreunaa.

2. Next pat Urban Decay's Zodiac on top of the pencil (I use eyeshadow applicators) and then blend the edges. 
 3. Seuravana rajasin alaluomen Make Up Factoryn kajalilla 28 Petrol Blue (aivan ihana kynä).

3. Next I lined my lower lid with Make Up Factory's khol 28 Petrol Blue (I love that pencil).
4. Jatketaan rajauksilla, eli yläluomelle musta rajaus (ei ole pakko olla siipimäinen). Tällä hetkellä minulla on käytössä Sensain Liquid Eyeliner.

4. Let's continue with lining upper lid with black eyeliner (line doesn't have to be wing shaped). I'm using Sensai's Liquid Eyeliner. 
5. Sitten vielä kulmien värittäminen ja ripsiväri (tekoripset ovat huikeat tämä meikin kanssa, mutta olin menossa kirpparille, joten jätin ne pois). Häivytin luomivärin ja kynän rajoja vielä hiukan Diorin Bonne Etoile -paletin vaaleanturkoosilla.

5. Final step is filling your eyebrows and mascara (false eyelashes work like charm with this look, but I was going to a flea market, so I skipped that part). :) I use Dior's Bonne Etoile palette's light aqua to blend the edges a bit.

Primer:
- UDPP
- Yves Rocher: Intense Eye Pencil 'Vert Marine'

Eye Shadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Urban Decay: Zodiac
- Dior: Bonne Etoile (light turquoise)

Eyeliner:
- Kanebo: Liquid Eyeliner
- Make Up Factory: 28 Petrol Blue
- L'oreal: Million Lashes

Toivottavasti tästä on apua ja iloa. Todella yksinkertainen ja näyttävä meikki. Ja samaa kaavaa voi käyttää mille väreille vain. :)

I hope this was helpful. Very simple and dramatic look and you can use this tutorial to any color you want. :)

6 comments:

 1. Mieletön silmämeikki ja hyvät ohjeet. Tämän osaa varmasti toteuttaa hieman kömpelömpikin meikkaaja. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on meikki, jota tehdessä ei tarvitse hienostella. :) Ja erivärisiä kyniä käyttämällä lopputulos on taas ihan eri näköinen.

   Delete
 2. Tää on ihana, tosi upea toi väri!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tämä on ehdottomasti omien meikkien top5:ssa.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...