Sunday, April 14, 2013

Petrol & Purple

Nyt tulee sitten muutama silmämeikkikuva. Tietenkin suosikkisävyilläni: turkoosilla ja violetilla. :) Käytän melko harvoin värillistä rajausta yläluomella, koska mielestäni musta sopii itselleni yleensä paremmin. Kokeilin kuitenkin pitkästä aikaa GOSHin Intense Eye Liner kynää turkoosinsinisenä ja tykkäsin. Ainoa huono puoli tuossa eyelinerissa on se, että se värjää ihon aika voimakkaasti. Eli toisin sanoen vielä kunnon meikinputsauksen jälkeen yläluomella näkyy sininen rajaus. :/
 Eyes:
- Grimas: 002 (ivory)
- Inglot: M325 (purple)
- Sugarpill: Poison Plum
- Make Up Factory: 70 (metallic teal)

- GOSH: Intense Eye Lier Pen, 06 Blue
- Make Up Factory: 28 Petrol Blue
- Gina Tricot: Vloume Mascara 
 Face:
- Illamasqua: Skin Base 02
- Kryolan: Anti Shine powder
- NYX: Taupe
- MAC: Pink Cult blush

- Viva la Diva: Kharma lipstick

In English:
This look is one of my absolute favorites. Purple eyeshadow combined with dark teal eyeliner looks so good and really makes my eyes look deep green. Only bad thing about the gorgeous GOSH's teal liner is that it stains the lid quite heavily. :/ That's why I don't use it very often. 

10 comments:

 1. Kaunista :)

  Nea -Fashioned in Finland-

  ReplyDelete
 2. Oivoi miten upea kokonaisuus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Unohtui eilen sanoa: Mäkin muuten harvoin käytän ylärajauksessa muuta kuin mustaa, koska musta nyt vain sattuu olemaan se paras ja toki vielä eyeliner-muodossa! Oon ostanut kaiken maailman sinisiä, violetteja ja yhden turkoosinkin eyelinerin, mutta eteenpäin osa niistä taitaa mennä, kun jos jätän mustan ylärajauksen pois, niin meikki tuntuu kuin ois jäänyt kesken tai se tärkeä puuttuu. Sä varmaan ymmärrät mitä ajan takaa :D Alarajaukses ei oo ongelmaa käyttää väriä, päinvastoin, itse asiassa siinä tulee harvoin käytettyä mustaa enää, muuten kuin iltaa viettäessä.

   Delete
  2. Itse käytän muuta kuin mustaa rajausta ehkä kerran kuussa. Eli harvoin. Mun silmä tarvitsee myös intensiivisen rajauksen, muuten meikistä puuttuu jotain tärkeää. Eli kyllä, ymmärrän juuri, mitä ajat takaa. :)

   Delete
 3. Niin ja tuo violetti huulipuna on sulla aivan täydellinen, sopii niin mahtavasti! Mä en uskaltais/osais käyttää, tyydyn vaan lilahtaviin pinkkeihin. Ei vaan rohkene..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Violetit huulipunat on aika näyttäviä. Ne todellakin herättää huomiota, joten ne eivät ole se turvallisin huulipunavalinta. Mä välillä unohdan, että huulilla on jotain erikoista ja ihmettelen, kun porukka katsoo vähän oudoksuen. ;)

   Delete
 4. Ihana huomata pitkän blogihiljaisuuden jälkeen uusia kirjoituksia. :) Pelkäsin jo että lopetat kirjoittelun kokonaan. :s

  Simppeli mutta näyttävä meikki kauniilla väreillä. Tykkään! Sama juttu mulla kun Chaosilla, harvoin tulee käytettyä yläluomella muuta kuin mustaa rajausta. Nimenomaan näyttää sille että silmämeikki olisi jäänyt kesken, jotain puuttuu. Kynärajauksiakin on tullut kokeiltua, mutta mjäh.. ne ei tuo tarpeeksi terävyyttä ja nostetta näihin "nukkuvan rukouksen" silmiin. Liian pehmeä jälki yksinkertaisesti tähän makuun.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, että et ole luovuttanut minun blogin kanssa. Piti löytää vähän uutta kipinää.

   Mä en myöskään ole koskaan osannut käyttää kynärajauksia. Ne on jotenkin kömpelön näköisiä, eikä niillä saa tarpeeksi intensiivistä jälkeä. Mutta se on varmaan kiinni silmän koosta ja mallista. Kun on pieni silmä, niin kynarajaus on usein liian paksu.

   Delete
 5. I love this look!
  sugarhyme.blogspot.com

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...