Saturday, September 26, 2015

Vastavärit - Red & Green

Näin tällaisen meikin taas jossain nettiä selatessa. Ihastuin ajatukseen heti. Tosi simppeli meikki, joka on kuitenkin värikäs. Tummanvihreän ja viinipunaisen yhdistäminen ei heti ensimmäisenä tulisi mieleen, mutta se toimii todella kivasti. Kummatkin värit sopivat myös vihreiden silmien kanssa.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (off-white)
- Grimas: 487 (dark green)
- Grimas: 681 (burgundy)

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Lancôme: Hypnôse wp
Huulille valikoitui Melt Cosmeticsin '6six6'. Kovin syksyistä. Minä pidän vaan niin kovasti syksystä. Elämä rauhottuu ja saa taas laittaa päälleen kivoja vaatteita.

Monday, September 21, 2015

ColourPop - Lippie Stix & Lippie Pencil

Sitten vielä viimeinen osa ColourPop -tilauksestani. Eli Lippie Stix - huulipunat ja Lippie Pencil -rajauskynät. ColourPopilla on ihan valtavasti eri värisiä huulipunia ja kaikille löytyy samanväriset rajauskynät, joka on mielestäni aivan nerokas asia. Jätin tällä kertaa violetit sävyt melko rauhaan ja keskityin helpommin käytettäviin sävyihin. Näiden kanssa mopo voi lähteä keulimaan tosi helposti, koska sekä huulipunat että kynät ovat vain 5$/kpl. Kaikki tilaamani punat ovat matta-koostumusta. Ne kuivattavat hieman huuliani, mutta pysyvät hyvin ja ovat erittäin pigmenttisiä.

Lippie Stix:
Bitchette on todella kaunis, klassinen punainen, jolla on erittäin näpsäkkä nimi. Tämä on sävynsä puolesta todella lähellä MACin Russian Red ja Runaway Red -huulipunia. Eli ei kovin ainutlaatuinen, mutta jos et tällaista sävyä omista, niin suosittelen lämpimästi.

Lumière on minulle täydellinen arkipuna. Se on keskitumma, my-lips-but-better -sävy. Erittäin kaunis. "A dusty mauve pink" on virallinen kuvaus ja se sopii hyvin. Tämän Kathleen Lightsin luoman sävyn sanotaan käyvän jokaiselle, enkä ihmettele.

Tootsi oli heti ostoslistallani, kun se julkaistiin. Kyllä, jälleen yksi harmahtava nude. Tämä on Ultra Matte -punan Trap -sävyyn verrattuna rusehtavampi. Erittäin kiva sävy, joka sopii myös monelle.
Kynistä päädyin tilaamaan ainoastaan kaksi sävyä:
Grind on punertavan violetti, jonka ajattelin MACin Heroine -punan kaveriksi. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan.

Tootsi on taas tuon huulipunan kaveri, mutta rajauskynä on vielä vähän harmahtavampi. Ne sopivat kuitenkin todella hyvin yhteen. Olen käyttänyt tätä yksinään huulilla. Kynän koostumus on kivan kermainen olematta liian pehmeä.
Joudun ottamaan kuvia aina vähän eri valossa, joten käsi- ja huuli-swatchit näyttävät hieman eri sävyisiltä. Totuus on jossain tuossa välimaastossa.
Olen erittäin tyytyväinen näihin tuotteisiin ja haluaisin tilata lisää. Tykkään huulipunien pakkauksesta. Vaikka se onkin valkoinen, niin lika ei tartu siihen helposti. Huulipunan korkki naksahtaa napakasti paikalleen, samoin huultenrajauskynien korkit. Which is nice.

Joidenkin mielestä on miinusta, että huulipunaa on tuubissa vain 1g (esim. MACin huulipunissa on 3g). Minulle tuo on vain plussaa, koska nyt tulee oikeasti käytettyä tuotteita loppuun. Olen pitkään haaveillut minihuulipunista, jotta voi kokeilla enemmän sävyjä ja ne saa joskus käytettyä pois.
Bitchette
Lumière
Tootsi
In English:
The last part of my ColourPop order. Here are the Lippie Stix and Lippie Pencils. I focused on easier colors this time. All the pretty purples were calling my name, but maybe some other time.

I love 'Lumière' a lot. It's a bit darker BLBB shade. And it's said to suit everyone. I can totally see that happening. Theses are only 5$ a piece, so it was difficult not to buy everything. And the coolest thing is that every Lippie Stix has a Lippie Pencil to go with.

Monday, September 14, 2015

Two Faced, Part 2

Haluan jatkaa vielä hetken edellisen teeman parissa. Alun perin tarkoitukseni oli tehdä ensin meikitön naama vs. arkimeikki ja sen jälkeen arkimeikki vs. bilemeikki. Ajanpuutteen vuoksi tuo jälkimmäinen jäi. Tässä tuo idea toteuttuna kahtena erillisenä meikkinä.

Teen todella harvoin noin vaaleaa meikkiä kuin ekassa kuvassa. Jään itse kaipaamaan meikkiin vähän enemmän särmää. Toinen meikki on periaatteessa minulle sekä baarimeikki että vapaapäivän meikki.
Käytän silmämeikissä 99% ajasta nestemäistä rajausta. Rajaukseton meikki näyttää omaan silmääni jotenkin viimeistelemättömältä (omilla kasvoillani siis). Meikki muuttaa ihanan paljon olemusta. Menen melkein joka päivä fiiliksen mukaan (joskus väsyneinä aamuina menen vain helpomman kautta).

In English:
Part 2 of my "Power of Makeup" challenge. I wanted to do second part where I show the difference between very light makeup and full-on club makeup. Here's some pictures. :)

Thursday, September 10, 2015

Two Faced - The Power Of Makeup

Tämä #thepowerofmakeup -haaste on kiertänyt Youtubea ja blogeja. Itse innostuin tästä heti, kun näin NikkieTutorialsin videon. Minä koen olevani enemmän itseni meikattuna. Meikkaaminen ei ole minulle pakko, mutta pidän siitä todella paljon. Olen kärsinyt huonosta ihosta jo ala-asteen lopulta, eikä se ole siitä juuri paremmaksi muuttunut. Käytän osittain meikkiä peittämiseen, mutta loppu onkin sitten vain omaksi iloksi. En yritä meikata luonnollisesti. Näyttävät meikit ovat osa minua. Lähikauppaan voin mennä ilman meikkiä, mutta töihin en lähtisi koskaan meikittömänä. Näytän ilman meikkiä aina väsyneeltä. Ihoni punoittaa pahasti, on täynnä laajentuneita ihohuokosia ja kiiltää (kuvassa minulla on mattakosteusvoide ja silti iho kiiltää noin paljon). Moni kysyisi, olenko ihan kunnossa, jos minulla ei olisi meikkiä.

Minua taas ei kiinnosta muiden meikkaaminen tai meikkaamattomuus. Se on täysin ihmisen oma valinta. Välillä saa lukea vääntöä siitä, kumpi vaatii enemmän rohkeutta meikkaaminen vai meikkaamattomuus. Ja kumpi nyt on parempi ihminen. En käsitä, miten kumpikaan on toiselta pois.
Tämä meikki on minulle tumma arkimeikki. Monille tämä olisi tumma juhlameikki. Meikkivoiteena minulla on Rimmelin Lasting Finish Nude -meikkivoide sävyssä 091. Kuten kuvista näkyy, niin en oikeastaan kärsi tummista silmänalusista, vaan päinvastoin, silmänaluset ovat muuta naamaa vaaleammat... Silmäpussit ovat melko uusi tulokas näillä kasvoilla, jotka ilmestyvät kesäisin pitkien työpäivien saattamana. Pitäisi varmaan kokeilla ensimmäistä kertaa elämässä valokynää.

Nuorempana vähän häpeilin meikkaamista kotona, koska äitini ei koskaan meikkaa, eikä hän oikein ymmärtänyt minun puunaamistani. Meikkaamisen suhteen minulla on ollut alusta asti yksi ongelma: mistä löytää tarpeeksi vaalea ja kestävä meikkivoide. Etsintä jatkuu edelleen. (Kaikken lähimmäksi pääsi Max Factorin vanha Facefinity-meikkivoide, josta löytyi todella vaaleitä sävyjä.)

Kiinnostukseni meikkaamiseen lähti siis iho-ongelmista ja muuttui jonkinlaiseksi intohimoksi ja harrastukseksi.

Mitä ajatuksia teillä on meikkaamisesta?
In English:
I've wanted to do this challenge a long time. My history with make up started with my bad skin when I was pre-teen. I had bad skin then and I have bad skin now. So partly I use makeup to cover my skin and give me for confidence. But that's not all. I love doing my makeup and how it transforms me. I love to play with different shades and colour combos. 

I'm not feeling that I have to use makeup, but I would never go to work without. I look very tired without eye makeup. My skin is red, full of pores and oily. I just feel more like me when I'm wearing makeup.

What's your relationship with makeup?

Sunday, September 6, 2015

ColourPop: Blue & Green Super Shock Shadows

Tänään on vuorossa ColourPop -tilaukseni luomivärit. Minulla on näitä entisestään kahdeksan ja ne ovat olleet melkein päivittäisessä käytössä. Vaikka luomivärit ovatkin helpoimmat levittää sormin, niin en ole kokenut sitä mitenkään huonona asiana. Päädyin nähtävästi melko sinivihreään kokonaisuuteen, vaikken en edes ajatellut asiaa. Kaksi luomiväriä saapui palasina, vaikka tuotteet oli pakattu hyvin. Harmittaa, että pahiten murskana oli tuo tummanturkoosi 'Coconut', jota odotin eniten.
Ylärivi: Krinkle, Swan
Alarivi: Empire, Coconut
Krinkle on murrettu sininen, jossa on kultaista ja hopeista kimalletta. Vielä kivempi väri, kuin olin odottanut. Vielä kimalteisempi luonnossa kuin kuvissa.

Swan on luonnonvalkoinen, jossa on sekä sinertävää että vaaleanpunaista hohdetta mukana. Todella kaunis sävy liikkuvalla luomella käytettynä ja sopii tosi hyvin myös silmän sisänurkkaan.

Empire on metallinen smaragdin vihreä. Erittäin kaunis.

Coconut. Niin ihana. <3 Tällaista tummanturkoosia luomiväriä olen etsinyt jo pitkään. En voi sanoa muuta kuin, että ihan täydellinen väri ja pigmentti.
Sitten vielä meikkikuvia . Onneksi tuossa Krinkle -kuvassa näkyy se mahtava kimmellys paremmin.
Krinkle
Empire
Coconut
In English:
Part 2 of my ColourPop order. I laready have 8 eyeshadows, but I could collect them all. I love how intense the colour payoff is. Too bad this time 2 of the eyeshadows came broken (they are still usable). 

Coconut is the perfect peacock blue I've ever seen. 

Wednesday, September 2, 2015

Sparkly Grey

Tämä ei ollut sunnuntain meikki, vaan harvinaisen maanantaivapaan lookki. Olin jotenkin päättänyt tehdä harmaan silmämeikin ja laittaa huulille OCC:n Technopagania. Joka kerta yllätyn siitä, kuinka hyvin harmaa meikki korostaa silmien väriä.
 Primer:
-UDPP

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (off-white)
- Make Up Store: Mountain
- ColourPop: Krinkle
- MAC: Vanilla pigment

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Missha: Power Fix Mascara
- Lancôme: Hypnôse Drama
Liikkuvalla luomella on ColourPopin ihana, kimaltava 'Krinkle'. Kirjoittelen pian näistä uusista ColourPop luomiväreistä enemmän. Se täytyy vaan sanoa, että tahdon lisää!!
Kasvoilla minulla oli Revlonin Colourstay 110 Ivory, joka on kivan vaalea, mutta ei aina toimi ihollani niin hyvin kuin haluaisin.

Huulilla on alla MACin sinivioletti Matte Royal ja päällä OCC:n Technopagan.  
In English:
I had a day off on Monday and I had decided for some reason to wear grey eyeshadow and blue lips. ColourPop's Krinkle looked very lovely with matte grey eyeshadow.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...